Reacties

Gebruik deze pagina’s om je reactie achter te laten.

12 thoughts on “Reacties

 1. Jammer, geen wijntje of biertje bij het eten… geen druppel alcohol. Wanneer men dan aan de dienster vraagt waarom krijg je een bizar verhaal dat ze al eens “zatten” hadden of iets met een vergunning of zo… Ik vrees dat dit een bull-shit verhaal is. Het is aan de “klant” om te bepalen of hij alcohol drinkt of niet, niet aan de zaak…

  1. Ik vind het feit dat er geen alcohol geserveerd word toch een super idee!!!
   Om welke redenen deze dan ook mogen zijn.
   In mijn ogen mag een zaak nog altijd zelf beslissen wat zij serveren en wat niet zowel als drank als voeding deze is hun persoonlijke keuze en als u dan zo graag iets drink moet u maar op cafe gaan of naar een ander stablisement waar deze wel alcoholische dranken zoals een biertje of wijntje serveren. Maar ik als jarenlange klant blijf trouw aan unal-snacks omwille van al het superlekker eten, de kwaliteit deze geven en de klantvriendelijkheid deze zaak al door jaar en dag serveren. Ik kom hier voor het eten deze serveren en goede zorgen en de leuke babbel elke keer…. niet om te drinken of voor de alcohol. Als u liever een wijntje heeft dan zal u deze elders moeten vinden maar ik kan u 100% garanderen u zal nergens nog zo’n goede service vinden.

   Veel groeten aan het super team dat elke week mij weer het beste eten van omstreken serveert en een trouwe klant die altijd zal blijven komen.

   Doe zo verder en laat zo’n mensen jullie moraal niet naar beneden halen door misplaatste en onterecte kritiek die in de verste verte op NIETS slaat!!!!

 2. Toppie!
  Bediening is supervlot en eender welk moment je langs gaat wordt je bediend met de glimlach.
  Doe zo verder, ik kom allesinds met veel plezier tot bij jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *